WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Vantage
[resolved] Categories/Tags/Archives/etc not routing to posts (5 posts)

  1. jasonreagan
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hi,

    I'm using Vantage premium version 2.1 and a few days ago I suddenly noticed clicking on a category or tag or archive does not bring up my posts with those included tags. Instead it routes to a blank page as if no posts exist. My posts still do exist and can be viewed, but only by clicking on the posts directly, not using categories. This was working fine last week then it suddenly stopped working. I disabled all plugins to no avail. I switched themes and it worked! Therefore I believe it is a Vantage theme issue. I'm not super tech savy so I'd appreciate any help thanks!

    site is just in case you want to see what i'm talking about. My drop down menu under "Blog" doesn't work anymore either.

    Jason

  2. Greg Priday
    Member
    Theme Author

    Posted 9 months ago #

    Hi Jason

    This was a bit of a bug with Vantage Premium 2.1. If you update to 2.1.2 it'll work properly. We sent out an email yesterday about doing an update, but feel free to email support@siteorigin.com if you need help with the update.

  3. jasonreagan
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thank you so much! Worked like a charm!

  4. epic
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hi Greg,
    I don't find the version Vantage Premium 2.1.2. I can download only the vantage 1.1.4
    Thank's on advance to any help to a french fan of your theme

    Eric

  5. hilo90mhz
    Member
    Posted 7 months ago #

    I think if you upgrade to premium it changes the V1.1.5 to V2.1.5 - I have premium and it shows as the V2 but I started with V1. I believe most of the features are the same however, probably just put the 2 in there to delineate the different versions.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic