WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Categories serving WP 404 page (9 posts)

  1. universible
    Member
    Posted 7 years ago #

    I've looked through archived posts and have missed any relevant ones to my particular problem.

    I had a number of posts created, which have been working fine (viewable, no problems)...went back to work on the site this morning (about a week since I last worked on it) and am now getting the WP 404 error page whenever I try to view ANY of my categories and posts.

    The Pages I created are working fine, but nothing else is. I remember trying to create my own category templates, and they were uploaded but I don't believe they were in use. I removed them and am looking through my notes to see what else I might have done, but anyone had this problem before?

    Thanks!

  2. lobsterman
    Member
    Posted 7 years ago #

    Did you make any changes to the permalink structure?

  3. universible
    Member
    Posted 7 years ago #

    Nope, that's the weird thing. Its been the same the whole time.

    /%category%

  4. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    And where would we look to see this in action?

    Sure sounds like Permalinks are broke.

  5. universible
    Member
    Posted 7 years ago #

    http://www.hafezmodir.com/site/category/journal/

    I'll look into the Permalink info tomorrow when back from work. You could very well be right, but why would it work fine for a couple months, then stop working?

    Thanks for the help.

  6. universible
    Member
    Posted 7 years ago #

    So it looks like this is an issue with the /%category% I used for my permalinks? So why would it work for a couple months then stop working? I don't get it.

  7. universible
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ok, took a break from working on the site. Now I'm noticing that it couldn't be the permalinks, as one category is working fine.

    I have the Event Calender plugin installed, and I'm thinking I might have also made a change to a Category template file...though I can't figure it out.

    Any ideas?
    This doesn't work: http://www.hafezmodir.com/site/category/journal/

    This doesn't work:
    http://www.hafezmodir.com/site/category/journal/upcoming-gigs/

    But this DOES work:
    http://www.hafezmodir.com/site/category/journal/news/

    What am I missing?

    Thanks for the help.

  8. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hrmm... that is indeed odd.

    Have you tried just "rebuilding" the permalinks? Go to Options -> Permalinks and flip to default, save, then flip back to your current settings, save again.

    What's your .htaccess contents look like?

  9. universible
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ok, thanks for the tips...I think I might have figured it out. Its only giving the error on certain categories, and I think I changed the template used for those categories...thus, my guess is I screwed something up. I can't look into it right now, but will update if that fixes it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags