WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Captions Problem [caption] img [/caption] in Post (9 posts)

  1. methodagile
    Member
    Posted 4 years ago #

    When saving captions for images on our installation, those captions show up properly styled in the admin textarea. However, when we save the post and view the post on the frontend the image is wrapped with caption tags like this:

    [caption id="attachment_1431" align="aligncenter" width="388" caption="Image courtesy of..."][/caption]

    What gives?

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Try placing a single space between each captioned image.

  3. methodagile
    Member
    Posted 4 years ago #

    I may not understand what you are recommending. I put a space like this and I get the same results:

    [caption id="attachment_1431" align="aligncenter" width="388" caption="Image courtesy of..."]SPACE<img />SPACE[/caption]

  4. methodagile
    Member
    Posted 4 years ago #

    Bump.

  5. methodagile
    Member
    Posted 4 years ago #

    Bump.

  6. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Please don't bump. It's against the forum guidelines. A link to a page on your site demonstrating the problem might help...

  7. methodagile
    Member
    Posted 4 years ago #

  8. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    I can't see any problem with that page.

  9. methodagile
    Member
    Posted 4 years ago #

    The problem resulted from the Headspace2 plugin. Something about the Tags page module within the the Headspace2 plug causes the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic