WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Captions not centered. (7 posts)

  1. runninginmommyland
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just uploaded a post, but all of my captions are showing to the right of the images. I went back and re-set all of my images to the center, and still the captions are showing right... right off the page.

    Can someone help? I'm not doing anything differently than I usually do with images.

    http://marthawills.com/2013/01/13/calypso-sale-and-skinny-genes/

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    For some reason your <div> elements wrapping your captions are being set a style of a 810 pixel width;
    E.g,

    <div class="wp-caption aligncenter" style="width: 810px">
     <a href="http://cdn.calypsostbarth.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/a/ramani_014_a_1.jpg" data-data-role="zoom-trigger">
      <img class=" " title="Ramani Cashmere Elephant Sweater" alt="" src="http://i2.wp.com/cdn.calypsostbarth.com/media/catalog/product/cache/1/image/424x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/r/a/ramani_014_a_1.jpg?resize=424%2C636" data-role="zoom-from" width="424" height="636">
     </a>
     <p class="wp-caption-text">Ramani Cashmere Sweater</p>
    </div>
  3. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you try disabling plugins to explore whether any could be responsible?

  4. runninginmommyland
    Member
    Posted 1 year ago #

    Which plugins I wonder?

  5. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    It actually looks like your site is hosted on WordPress.COM? In that case, you need to ask on their forums:

    http://en.forums.wordpress.com/

    These forums are for self-hosted WordPress.ORG sites only.

  6. runninginmommyland
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm self hosting on wordpress.org, but paid wordpress.com to transfer everything over. I use Bluehost, too. I wonder if the jetpack plugin they installed, which is jetpack for wordpress.com is messing this up. Maybe I should deactivate it and see what happens.

    Wishing I read code!

  7. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Okay, I was confused as your site has a link to WordPress.COM at the bottom of it. Yes, try deactivating all your plug-ins to see if that makes a difference.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic