WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Can't upload pictures - Error message (8 posts)

  1. erika_conn
    Member
    Posted 6 years ago #

    I thought it might have had something to do with the seashore-10 template I was using, but I was wrong. I moved to Andreas-04 and the same thing is happening. When I try to upload a picture into a post I'm writing I get this:
    The uploaded file could not be moved to /home/cecon46/public_html/saycheese/wp-content.
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cecon46/public_html/saycheese/wp-admin/admin-functions.php:1986) in /home/cecon46/public_html/saycheese/wp-includes/functions.php on line 1357

    Any ideas what this could be and how to fix it?
    Help me, please.

  2. erika_conn
    Member
    Posted 6 years ago #

    Still me.Well, I'm not getting any response. Why is that?

    I now have 3 blogs. http://ceconn.com/canwetalk - this is the oldest one and seems to work just fine. I can upload pictures - no problem. Another thing I can do is type in the address this way without problems: http://canwetalk.ceconn.com.
    The other two blogs are as follows:
    http://ceconn.com/whatsmellssogood
    http://ceconn.com/saycheese
    In both cases, I cannot type the addresses in reverse order as with canwetalk.
    Why is it that canwetalk works great and has the same WP2.2.2 as whatsmellssogood and saycheese and they don't work that well? Where could the problem lie?

  3. ccarlsson
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi Erica,
    I'm having a similar problem, so I'll post it here too, in the hope that someone out there can help us both with the same answer!
    ********

    I'm having a similar problem. I have a new WordPress blog and found the upload window ok, but when I select an image to upload and tell it to do it, I get this message:

    The uploaded file could not be moved to /var/www/vhosts/processedworld.com/httpdocs/wordpress/wp-content/uploads/2007/09.
    WordPress
    121

    anyone got an idea of how to fix this? I actually created by hand the subdirectory on the site so it wouldn't give me the original error message which said it wasn't able to establish the upload directory... I'm stumped.

    --Chris Carlsson

  4. erika_conn
    Member
    Posted 6 years ago #

    Chris, I'm almost thinking of downgrading to 2.1.3. I must have downloaded a bad copy of 2.2.2. I had trouble with the fresh installation from the get-go. All kinds of error messages.

  5. erika_conn
    Member
    Posted 6 years ago #

    Turns out it was the fault of my host. I got in touch with them and they fixed it.

  6. skeezicks
    Member
    Posted 6 years ago #

    Who is your host, IIMA?

  7. verbsleuth
    Member
    Posted 6 years ago #

    Here's what we've done to fix this problem.

    Hope this helps!

    Jan

  8. rikkidegraz
    Member
    Posted 6 years ago #

    It didn't work for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic