WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't upload new posts or media (14 posts)

  1. mrsljones2
    Member
    Posted 1 year ago #

    Every time I attempt to add test to a new post. the bozx will not allow typing. When trying to add media. The sile code appears at the top of the screen in center of page and is never added to post.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  3. mrsljones2
    Member
    Posted 1 year ago #

    none of those worked..

    How do I downgrade..Not sure what the problem is and I need to update site

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Do you have a pre-upgrade database backup?

  5. mrsljones2
    Member
    Posted 1 year ago #

    no :(

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I'm afraid you cannot rollback to your previous version of WordPress without that backup.

  7. mrsljones2
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am trying to undertand this...

    When going to a new posts..

    I click add media
    I select media
    I click insert in post
    then page refreshes and the link code is up top above the dashboard. and it never populates in post.

    Weird

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Site url?

  9. mrsljones2
    Member
    Posted 1 year ago #

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You're still not using the Twenty Twelve theme.

  11. mrsljones2
    Member
    Posted 1 year ago #

    ???

    Am I suppose to be using that theme?

  12. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Whilst troubleshooting, yes. It was one of the first things I suggested. Try reviewing my first post.

  13. mrsljones2
    Member
    Posted 1 year ago #

    the problem is the boulevard theme....is there a way to troublsehsoot the theme...I would like to keep it...I like the layout or should I just find a new theme

  14. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I'm sorry but as you are using a commercial theme, you need ask the theme's developer this question. We do not support commercial themes here.
    http://themeforest.net/user/ThemeSector

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags