WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Can't see my new theme web page! (7 posts)

  1. maxzoomer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!
    Can someone help with this problem?
    I'm new to this so it may not be big deal for someone but i'm stuck and could use some advice.
    I made my web page (blog) with one theme and after a while decided to go with some other theme. When working in wp my new page is all in new theme but when i log out and go to it normal way (google or some other) i can still see my old theme instead of new (home,about... is in old and contacts section is in new!?!).
    I updated all pages 1 by 1, changed some stuff on them but couldn't get positive results.
    I'm open to suggestions.

  2. W.P. Ginfo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi maxzoomer,

    When in the browser, start by pressing <Ctrl-F5>.

    If that doesnot have the required result, do the following:

    http://www.liquidweb.com/kb/flush-dns-cache/

  3. maxzoomer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thx for the info but nothing has changed.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Do you have caching enabled on your site or server? A link to your site might also be useful.

  5. maxzoomer
    Member
    Posted 1 year ago #

    hm.. i think so. I've switched themes couple of time and everything was fine till now, and i didn't touch anything that i wasn't sure of.

    Here is the the link: http://www.villa-anna-novi.com

    Contact is in new theme and the rest is in old one.

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Yes, see the bottom of the page:

    <!-- Dynamic page generated in 1.700 seconds. -->
    <!-- Cached page generated by WP-Super-Cache on 2013-02-11 07:14:06 -->

    Under the SuperCache settings, clear the cache.

    See if that fixes it.

  7. maxzoomer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thx for help people, when you mentioned wp super cache i went to see if everything is ok with it and saw that it was gone (must have been accidentally uninstalled with some other plugins) so i installed it and now its ok!
    Thank you once again!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic