WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't save posts (9 posts)

  1. chamster
    Member
    Posted 5 years ago #

    After writing a post and clicking "save" I am returned to the blog page (instead of staying in admin) and the post isn't saved. Same thing if I click "publish" -- sends me to the blog and the post isn't there. If I go to "manage posts" the post isn't listed there either.

    Funny because I was just posting about 10 days ago (2009-05-11 was the latest post) and everything was working fine. I haven't changed anything since then.

    Anybody else experiencing this? Any ideas?

    Thanks alot!

  2. chamster
    Member
    Posted 5 years ago #

    Oh yeah one more thing: I can create new categories and add users, so I know I'm at least able to do some admin stuff.

  3. true8
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am experiencing this error for the past 2 weeks. Cant post anything new. Please any one...any resolution? Thanks

  4. conanh
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes. There seem to be several other people having this problem. If anyone finds a solution PLEASE post it.

  5. Psychic Donut
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes, I am also in the same boat. Have not been able to post any blogs for the past 2 weeks, and haven't been able to get an answer anywhere how to resolve this :(

  6. supernix
    Member
    Posted 5 years ago #

    also the same problem. I noticed after upgrading to 2.7.1, but I don't know it it is related to the upgrade... I didn't use the blog for some time before

  7. whatkteedid
    Member
    Posted 5 years ago #

    I also have the same problem, my last post was 17th May - have been unable to save a draft or publish anything since then. I haven't upgraded (and am reluctant to do so after reading here!) and am just stuck with no working blog and no answers. :(

  8. nas43
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm having the exact same problem. I've had my site host restore the program from a prior backup, but I still can't post anything and this is costing me money! I really wish someone at WordPress would DO something considering there is more than one forum thread dedicated to this problem.

  9. piltdownman
    Member
    Posted 5 years ago #

    It is possible that you folks, like quite a few others, have been hacked.

    There was a long thread on this, which you can find here. It should get you started...

    http://wordpress.org/support/topic/272157?replies=66

    Pilt

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.