WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Can't move widgets & other dashboard items after 3.5 upgrade (9 posts)

  1. khausk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've upgraded two of my test sites to 3.5 and on both I am unable to move widgets and menu items around; nor am I unable to click on the screen options or help on the dashboard. On one of my sites, the content is still there but when I go to edit the page, the visual editor is empty.

    I know this happened as a result of the upgrade since I have changed nothing else and these problems are happening on the only two sites that I have upgraded.

    Any help to resolve these problems would be greatly appreciated!!!!

  2. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

  3. Engage6
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've followed the instructions in the master list and have the same issue, I cannot move or activate widgets in 3.5

  4. khausk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've followed everything on the master list (deactivating plugins; uploading the WP upgrade manually, etc.) I'm using Genesis themes and tried a brand-new Genesis installation on the new WP version on a new site and everything works, so I can't believe it's a theme issue...something happened during the upgrade and I can't figure it out; if anyone has any ideas of anything else I can try, I would appreciate it!

  5. xecutable
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using Elegant Themes, and when I followed the instructions on finding the errors jQuery shows an undefined value "e".

    How can this be fixed now?

  6. xecutable
    Member
    Posted 1 year ago #

    I found my problem. It was a plugin messing something in the jQuery.

  7. stan@hallett.us
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. I cannot move or load or edit any widgets. Even after un-activating all plugins. HELP!

    Is there any way to go back to 3.4?

  8. khausk
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried to see what part possible caused this problem by creating a "duplicate" brand-new site with the newest WP version and my genesis theme and custom child theme files and plugins, and everything is fine. When I import the database from the old site, the problems start (unable to move widgets). There was a database update that occurred with my site when I upgraded to 3.5; it looks like the upgrade corrupted the database...would be nice to see how this problem could be fixed without having to blow everything away and start from scratch!

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    As per the Forum Welcome, please post your own topics. Your problems - despite any similarity in symptoms - are likely to be completely different.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic