WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

cant manage to get rid of text link at top of page. (7 posts)

  1. rustyhands2
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi everyone,

    i am having a problem with a text link when i go into my single blog posts pages. it sits up the top and i have not mucked around with anything that would want to put it up there.

    its got me puzzled and it looks cruddy. heres the link for the page

    my link

  2. James Duffell
    Member
    Posted 2 years ago #

    @rustyhands2

    It's quite hard to say without seeing your theme files but it looks as though the rouge link should be within the single.php file, if you open this up and locate the #content_wrapper tag the link should pretty much appear directly afterwards.

    It is a bit of a guess that it's within the single.php, but if you have a gander and let us know how you get on.

    ^JD

  3. James Duffell
    Member
    Posted 2 years ago #

    @rustyhands2

    With any luck it'll be within the following file which it references

    <?php include "templates/".get_single_cat_type()."/".get_cat_single_template().".php"; ?>

    ^JD

  4. rustyhands2
    Member
    Posted 2 years ago #

    well thats whats in there :S

    <?php
        get_header();
    <!-- //  Container // -->
    	<div id="content_container">
                    <?php get_cat_title(); ?>
    		<div id="content_wrapper">
                <?php include "templates/".get_cat_type()."/".get_cat_template().".php"; ?>
    		</div><!-- END div#content_wrapper -->
    	</div><!-- END div#content_container -->
    <?php get_footer(); ?>

    [Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button.]

  5. James Duffell
    Member
    Posted 2 years ago #

    @rustyhands2

    O dear it's never ending, I don't think we're going to get anywhere here, looks likes there are going to be many included files as opposed to a basic template.

    If you purchased the theme, the developers usually offer a form of support for such situations.

    Sorry I couldn't be of more use on this occasion.

    ^JD

  6. rustyhands2
    Member
    Posted 2 years ago #

    well all i get ehn i use firebug is the following when i click on the element / lin k.

    [Code moderated as per the Forum Rules. Please use the pastebin]

  7. rustyhands2
    Member
    Posted 2 years ago #

    any help would be great im really stuck and i want to get my businesses website up and running. :(

    [please don't bump your topic]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.