WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Arconix FAQ
[resolved] Can't make faqs start at top of page (5 posts)

  1. JohnSparrow51
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have a short code for Arconix FAQ in a text widget on my ThemeZee website but whilst it places the group heading at the top of the section, it leaves many blank lines before listing the FAQs. If I add more FAQs it just extends the page and keeps them at the bottom. What am I doing wrong?

    http://wordpress.org/extend/plugins/arconix-faq/

  2. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi JohnSparrow,

    Thank you for using my plugin. Do you have a link to a site I could see this behavior on? It's going to be difficult to troubleshoot without it since there's nothing in the plugin itself that would cause that problem.

  3. JohnSparrow51
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi John

    Thanks for getting back to me. My website is visualsolve.com. I have put it back onto the site temporarily so that you can see the problem. Any help appreciated.

    Cheers

    John

  4. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Took a bit of hunting but I found the issue.

    .arconix-faq-wrap has a clear: both; declaration which is causing the odd behavior with your theme.

    If you go to your style.css file and add the following, it should clear everything up:

    .arconix-faq-wrap {
        clear: none !important;
    }
  5. JohnSparrow51
    Member
    Posted 11 months ago #

    Brilliant! That's sorted it. Thanks John

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic