WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] can't login. login.php returns to itself (13 posts)

  1. ka_edong
    Member
    Posted 2 years ago #

    Problem: I can't login http://www.technobiography.com/wp-login.php .
    When I enter "admin" and the correct password, browser returns me to http://www.technobiography.com/wp-login.php .
    No errors shown on screen. Browser just the same login page.

    Please help. Thanks!

    Last known actions before problem appeared:
    1.) updated to latest WordPress version circa April 10, 2012 . Used the auto-update on dashboard.
    2.) When logging in this morning, I noticed this pop-up (something like): "Google Chrome wants to use your confidential information stored in "technobiography.com" in your keychain. Do you want to allow access to this item?"
    Options: "Always Allow" "Deny" "Allow" .
    For a few times, I clicked on "Allow". I was given the same login.php page. Around attempt #5, I clicked "Always Allow". Now I am having the problem as described above.
    3.) Activated CloudFare for technobiography.com via Dreamhost.com where my blog resides.

    Solutions attempted:
    a.) changed admin password: http://www.village-idiot.org/archives/2007/05/22/wp-emergency-password-recovery/
    b.) deactivated plugins: http://codex.wordpress.org/FAQ_Troubleshooting#How_to_deactivate_all_plugins_when_not_able_to_access_the_administrative_menus.3F
    c.) deactivated cloudfare (may take a few hours to propagate dns)

    Note: The same problem occurs using Chrome and Safari.

    System:
    Mac OS X running on Lion
    Chrome 18.0.1025.151

  2. Matthew Rosenberg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sounds like a cookie problem. Check to make sure your browser is allowing cookies.

  3. ka_edong
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Matthew,

    Thanks for your response. I've deleted cookies related to technobiography.com . I've also ensured that cookies are allowed. Still not working. Tried it for both chrome and safari.

    Friends,
    Any other ideas?

    edWIN

  4. Gowthamtech
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem logging into my site http://www.mytechshout.com/wp-login.php .
    Any solutions for this problem.Already tried re installing wordpress.

  5. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Gowthamtech: It is impolite and contrary to forum policy to interrupt another poster's ongoing thread with a question of your own. Please post your own topic.

  6. Gowthamtech
    Member
    Posted 1 year ago #

    I thought starting a new topic the same as this will get information and fixes for this topic scattered.

  7. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Gowthamtech: Are you using the same version of WordPress on the same physical server hosted by the same hosts with the same plugins, theme & configurations as the original poster? No? Then post a new topic.

  8. ka_edong
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi All!

    I went to the extreme and re-installed my wordpress blog.
    I was momentarily able to login to my newly installed blog.
    But now that I've re-connected my backup (sql) database to my wordpress blog,
    the login symptoms originally described are recurring.

    Here's what I did:

    1.) Backed-up blog using these back-up instructions. Result: sql file in my laptop.
    2.) Re-installed wordpress
    Result: able to login to wordpress fresh install.
    3.) Restored backup on my server (dreamhost). I also dropped old databases as instructed in this visual tutorial.
    Result: I can see blog on front end but without any posts (only Hello World).
    4.) I re-visited wp-config.php . I updated the table prefix:
    from:
    $table_prefix = 'wp_';
    to:
    $table_prefix = 'wp_fgmcjg_';
    Result: Now my posts appear on front end of blog (some codes are broken).
    BUT now the login is now back to old symptoms:

    When I enter "admin" and the correct password, browser returns me to http://www.technobiography.com/wp-login.php .

    Please please help.
    How can I restore properly? (have old posts AND be able to login).

  9. ka_edong
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've done everything I can from this page:
    http://codex.wordpress.org/Login_Trouble

    I'm back to same problem as originally posted.

    Please help.

    Thanks!

  10. ka_edong
    Member
    Posted 1 year ago #

    If I can't login, is there still a way to export my blog from outside the admin panel?

    The idea is to backup my blog NOT via SQL DB, but via XML. Can that work?

  11. ka_edong
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not resolved. What I've decided to do is use the fresh install (starting with zero posts). Then will find a way to extract past posts and add to the fresh install.

    oh well.

    edWIN

  12. ka_edong
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi All!

    I was able to restore my blog.
    Short of it: On a fresh install, I restored my posts via SQL.

    Here's the step-by-step (most of it) of how I recovered my blog.

    edWIN

  13. ka_edong
    Member
    Posted 1 year ago #

    Resolved ;-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic