WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't Log-in To WordPress Trac Because Of Invalid Cert (Good Post) (10 posts)

  1. war59312
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello,

    Sure would be nice if https://core.trac.wordpress.org/login could be fixed so I could log-in? Not asking for a work-around. That's obvious. ;)

    Screen-shots speak a billion words:

    http://img10.imageshack.us/img10/2296/cert1.png

    http://img6.imageshack.us/img6/4292/cert2.png

    http://img9.imageshack.us/img9/7484/cert3.png

    So lame you can't post images via img tags. ;)

    Sorry for the double post but these darn forums locked my previous post on me. Please delete the other one. :(

    I even tried clicking the edit link for the post and it simply takes me back to the main forum page. Ouch! No error or nothing. If you cant edit a post then why is the link even visible in the first place?

    And if I tried to reply to the post it said topic was locked. So it was automatically locked when starting the new topic. Stupid! How are others suppose to help? Not every question in this forum section has to be answered by WP mods.

    Edit: [i'm a moron that has to use profanity], so did some mod lock my topic last time for some reason right after I created it? Cause it just let me edit this one? Strange, if not. If someone did lock it, why?

    Lastly, if a topic is locked then say so somewhere on the page and don't show the reply form. It makes the user believe they can leave a reply. Really annoying when you have typed some poetry just to find out 15 minutes later you can't even post it. Very lame!

    Thanks,

    Will

    PS: Hopefully the tags will show up this time for this forum topic. They did not last time. Rest assured I used "core, trac, bugs". Praying!

    Edit: What do you know they showed up this time. Odd!

  2. WebTechGlobal
    Member
    Posted 5 years ago #

    Are you using your own login system?

    Have you tried using WordPress login form on the site?

  3. Samuel B
    moderator
    Posted 5 years ago #

    And if I tried to reply to the post it said topic was locked. So it was automatically locked when starting the new topic.

    mellow out - you accidentally went in the spam queue - there's no conspiracy against you

  4. war59312
    Member
    Posted 5 years ago #

    WebTechGlobal, just trying to log-in normally.

    samboll, good to know. lol But the forum software should at least say something to that regard then.

    Though by last two replies and only 2 replies it does seem to be I'm alone in this issue? ;)

  5. war59312
    Member
    Posted 4 years ago #

    Am I all alone in this regard or something?

  6. lapcat
    Member
    Posted 4 years ago #

    No, you're not alone. I get an invalid cert warning in several web browsers on the Mac, including Safari.

  7. shepherdjim
    Member
    Posted 4 years ago #

    Okay! It's been 3 days since that last post.

    I'm getting the "invalid cert" thing

    ???????????????????

  8. war59312
    Member
    Posted 4 years ago #

    Is this ever going to be fixed or not?

    Can we please at least have a WP developer acknowledge the problem?

  9. war59312
    Member
    Posted 4 years ago #

    Come on, it has been a month and this is still not fixed. WTF!!

  10. war59312
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for fixing it finally.. :D

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags