WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't insert images into 3.4.1 (7 posts)

  1. ultraracenews
    Member
    Posted 1 year ago #

    After upgrade to 3.4.1 I'm unable to insert images into posts. Images upload into media gallery just fine, but when I hit the "Insert into Post" button, image does not appear in post. Help!! I responded to another members post to the forum and haven't received any info on a fix. Can somebody please look at this?

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you link the other thread in which you responded to?

  3. Kapil Chugh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have you checked the same in other Browser?

  4. ultraracenews
    Member
    Posted 1 year ago #

  5. nicole2009
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem with one site only. I have other sites that are fine as is the subdomain of the problematic site. I have tried to deactivate all plugins but it didn't help. The site has been working find for years and suddenly this happened today. I also have no problem uploading but I can't insert the image into a post.

  6. nicole2009
    Member
    Posted 1 year ago #

    I found the problem - Google page speed service was causing this. When I disabled "defer javascript" it started working...

    Are you also using Google page speed service?

  7. ultraracenews
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Nicole, problem with my site was a conflict with a plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic