WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Can't import (8 posts)

  1. satomom
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi there -

    I'm unable to import the small xml file from into a new blog set up with wpmu/wp 3.0 as a subdomain. When I choose the file to import, I see this message:

    "Sorry, there has been an error. The uploaded file could not be moved to /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/blogs.dir/2/files" where "domain" is my own URL.

    Permissions are set at 755 and have also tried 777. The size of the xml file I'm importing is 180 KB.

    Can anyone help me figure this out -- I'm completely stumped. Thanks!

  2. Does the folder actually exist?

    It might be there all the way down to the /1/ but not be able to create the subfolder or write to it.

  3. satomom
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes, I can see the folder "2" when I look in blogs.dir.

  4. Is there a /files/ folder underneath it? If not, create it.

  5. satomom
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes, it's already there. But oddly, it wasn't there earlier when I looked for it. But I just created a second blog on the domain and suddenly it's there. Let me see if import works now...

  6. satomom
    Member
    Posted 4 years ago #

    Still not working. All permissions temporarily set to 777, including /2/ and /files.

  7. satomom
    Member
    Posted 4 years ago #

    Got it working! I turned safe mode off at the server and that did the trick. Phew.

    Thanks, Andrea, for such prompt help when I posted here.

  8. satomom
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi again -

    Ok, a similar problem has cropped up again today, for a different networked blog I'm importing into my mu installation. Safe mode is still off.

    Today I'm getting an "unable to create directory" error message. Yesterday I had this same problem initially and called my host to have them set ownership of /2/ to match the ownership of my other directories in the main domain. That fixed it. So I called them to do the same for the new blogs' directories (e.g., /blogs.dir/4/) but the ownership was already correct.

    There's also another variation from yesterday. Whereas yesterday the directory in which wpmu wanted to put the import blog was .../wp-content/blogs.dir/2/files, today for the new blog it wants to put it in .../wp-content/blogs.dir/4/files/2010/06. I know the 4 is correct, but can't figure out why it wants to put it in a year/month subdirectory. Permalinks are set to %postname% only. I assume I don't really want the entire blog imported into a year/month subdirectory, right?

    Can anyone help me? I'm stumped again! Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags