WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Sitewide Tags Pages
[resolved] Can't get the Featured Image in tgs posts (6 posts)

  1. Stefano Garuti
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hallo,
    I just installed SWT in a test Multisite running latest WP (3.2) and the current release of SWT.

    I configured the plugin to use the main blog as "tags" blog.

    I checked the option to use the posts thumbnail.

    I got the posts from the network sub-blog right in the main blog but can't see the Featured Image associated to the "imported" posts.
    Even in the post edit screen (on the Main Blog) the Featured Image isn't set.

    Am I missing something?

    Thanks for your help

    Stefano, wpmania.it

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    The image is not copied with the post, just the thumbnail image tag. You'll see it in the custom fields. See http://wpmututorials.com/plugins/post-thumbnails-for-sitewide-tags/

  3. Stefano Garuti
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ron,
    Thank you for the clarification.
    I'm using SWT with Genesis and the Featured Widget Amplyfied, and I suspect that the widget use has_thumbnails() to surrond the get_thumbnail() function.
    I'll check this later... any hint about it?

    Thank you not only for the answer, but for all the great contribution to the WP community!!

    Stefano, wpmania.it

  4. Stefano Garuti
    Member
    Posted 3 years ago #

    ...nope... The widget uses the standard genesis_get_image() function, that should get the 1st attachment if has_thumbnail() fails...
    I suspect that for some reason the thumbails isn't copied at all...

  5. Stefano Garuti
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ah Ron.. now I see... it copies only the HTML...
    btw since I use Genesis I solved with your snippet provided at the studiopress support forum here: http://www.studiopress.com/support/showthread.php?p=293222#post293222

    Thank you

  6. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Glad you got it sorted. I'm traveling so I have intermittent access to the forums.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic