WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Promotion Slider
Can't get Slides to Change in new Install (7 posts)

  1. kwoodall
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've used Promotional Slider before but this time it won't autoadvance the slides. It picks one at random, which I've selected, and then just sits there going no where. The code shows it's loading all the images and I can add navigation/etc but nothing will make it change from one slide to another.

    http://texasfairguide.com/

    Help?

    Thanks!

    Kermit Woodall
    [ Signature moderated. ]

  2. Micah Wood
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry about the delayed response. I got bogged down in some projects. I see that you are using another slider, but if you still want some help, just point me to a page where I can see what is going on. Thanks!

  3. EC (Lisa) Stewart
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same thing is happening for me. I'm a little confused.

    http://www.lisa-stewart.com/pageh2/a-gallery/

    Thanks,
    Lisa

  4. EC (Lisa) Stewart
    Member
    Posted 2 years ago #

    I figured it out!

    I turned on/off my plugins to see if they were interfering -indeed they were. Initially, I thought my plug-in SexyBookmarks had to go, then realized that it only had to be updated.

    All works just fine now.

  5. EC (Lisa) Stewart
    Member
    Posted 2 years ago #

    BTW, thanks for this Sexy Plugin! I've been searching for this for a long time now and it's gorgeous.

    I would like to figure out how to replicate the 'Alternative Navigation Links' that you have as a screen shot here:

    http://wordpress.org/extend/plugins/promotion-slider/screenshots/

    That's very sleek and would match my site well. http://www.lisa-stewart.com

    Thanks!!
    Lisa

  6. EC (Lisa) Stewart
    Member
    Posted 2 years ago #

    I created a workaround by making my own slide.jpg color to match my branding.

    Thanks,
    Lisa

  7. Micah Wood
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Looks like I am a bit slow... you answered all your own questions! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic