WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

cant get archive links to work?? (7 posts)

  1. Smir
    Member
    Posted 6 years ago #

    http://www.smir.co.uk/05/2008/

    i just get error not found :s i have no idea how or why this is doing this? :(

    any help?

    regards

  2. iridiax
    Member
    Posted 6 years ago #

    Never use only /%postname%/ for your custom permalink structure. Change it to something else and see if the problem goes away.

  3. Smir
    Member
    Posted 6 years ago #

    i actually changed it to /%postname%/ from the previous setting to see if it would make any difference mate. :)

    but it didnt obviousely :(

  4. iridiax
    Member
    Posted 6 years ago #

    Try changing it to the Day and name option. Your dates are now backward (day first) and it may be confusing something.

  5. mkgago
    Member
    Posted 6 years ago #

    Have you updated your .htaccess file?

  6. Smir
    Member
    Posted 6 years ago #

    i didnt no i had to update my htaccess? i got what ever is default in there...

    what should i change it too??

    and i have it like /%day%/%monthnum%/%year%/%postname%/ is because how we read the date in the UK,

    anyone able to help me with the htaccess info? lol

    currently got

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

  7. Smir
    Member
    Posted 6 years ago #

    anyone have any idea please?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.