WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Can't edit pages or posts. They appear blank except for titile. (8 posts)

  1. liquidforcee134
    Member
    Posted 1 year ago #

    All of my pages show up blank in the admin panel but the content is all there when I view the site. Anyone else have this problem or know the remedy?

    I have tried getting rid of all my pluggins and reinstalling wordpress with no change.

    Any suggestions would be great, this is very frustrating.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  3. liquidforcee134
    Member
    Posted 1 year ago #

    So I have done all of this but my site is not seeing anything in the wp-content folder. ie. none of my pages or image files exist. How do I get these back without uploading them all again and starting from scratch?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I have tried getting rid of all my pluggins and reinstalling wordpress with no change.

    Did you empty your database and run the install again?

  5. liquidforcee134
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I did

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Do you have a database backup from before you did this? If not, then I'm afraid you will have to re-enter all of your content and re-upload all of your images.

  7. liquidforcee134
    Member
    Posted 1 year ago #

    it would have helped if you told me to do this.... thanks for nothing

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    No one suggested that you empty the database & re-run the install. Sorry but you brought this one on yourself.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic