WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't Delete Page (9 posts)

  1. aleos97
    Member
    Posted 1 year ago #

    I would like to delete a page from my site. The problem is that it doesn't show up on the list of pages. Is there any other way of removing a page? Any help appreciated.

    Site:
    http://getzphoto.com/blog/welcome/

    Page I would like to delete:
    http://getzphoto.com/blog/

  2. David Choi
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://getzphoto.com/blog/

    is not a page, it probably a category.

  3. aleos97
    Member
    Posted 1 year ago #

    What's odd is that it appears to be neither. When I am on a page or in a category, there will usually be a link at the top of the page that says "Edit Blog" or "Edit Category". Neither are there. Also, just FYI, I am new to WordPress.

  4. When I am on a page or in a category, there will usually be a link at the top of the page that says "Edit Blog" or "Edit Category".

    This will only appear when you are logged into the site, and viewing the front-end. Also, I think you need to be an administrator to see those links.

    Also check your admin panel "categories" and "tags" to see if it pops up there.

  5. aleos97
    Member
    Posted 1 year ago #

    It doesn't show up in either. Is there any way to create a page without it appearing in the pages list? Is that what could have happened? Right now, I'm just not sure what it is.

  6. Well, not specifically a page.

    Go to your admin panel -> posts -> categories... and check there.

    Then go to admin panel -> posts -> tags... and check there.

    Then go to admin panel -> links... and check there.

  7. aleos97
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's not there. Could the problem possibly be that the page I would like to delete is the home page? If so, how can I reassign/delete a home page?

    Thanks

  8. Hmmm... weird!

    Give Custom Menus a try.

  9. aleos97
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks everyone, I'm not sure exactly what I did (I was having some trouble with Josh's last post) but my problem seems to have fixed itself. I'm not marking this topic as resolved in case anyone else has a similar problem. I really appreciate the quick responses.

    -Ari

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic