WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't delete book (14 posts)

  1. coopersita
    Member
    Posted 6 years ago #

    When book titles have apostrophes (') in the title, the delete button doesn't show up (I get a javascript error):

    http://wordpress.org/extend/plugins/amazonsimpleadmin/

  2. Timo Reith
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi, I will check this and commit the fix in the next update (hopefully within the next couple of days).

    Thanks for your feedback.

  3. Timo Reith
    Member
    Posted 6 years ago #

    PS: could you give me a sample ASIN of a book with an apostrophes in its title?

  4. Timo Reith
    Member
    Posted 6 years ago #

    This problem should be fixed. Get the new version 0.9.2!

  5. coopersita
    Member
    Posted 6 years ago #

    They do show up now, but when you click delete, they're not really deleted (you get the "it was deleted" ajax message, but if you browse the collection again, it's still there).

    With the new version I'm now getting a php error:
    Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /home/.../wp-content/plugins/amazonsimpleadmin/AsaCore.php on line 881

    I'm on Dreamhost.

  6. Timo Reith
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry, my mistake.

    This problem should be fixed by version 0.9.3

    I also added some new placeholders again (AverageRating, TotalReviews, RatingStars)

  7. coopersita
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry to be a pest, but I still can't delete books. The alert asking for confirmation shows up for all books now, but after clicking delete, they remain in the collection.

    At first you think it was deleted (they disappear from the list when you first delete it), but when you browse the collection again, it's still there. It's just deleted from the page, but not the database. Could it have to do something with my server?

    I really like the plugin. The idea of collections is fantastic.

  8. xmark99
    Member
    Posted 6 years ago #

    I found the bug in version 0.9.3

    Just open this javascript file:
    /wp-content/plugins/amazonsimpleadmin/js/asa.js
    Look for the following line near the bottom of the file:
    ajaxDel.request('http://localhost/ichdigital/wp-content/plugins/amazonsimpleadmin/AsaAjax.php');
    Modify to:
    ajaxDel.request('http://yourblog/wp-content/plugins/amazonsimpleadmin/AsaAjax.php');
    Make sure to provide your blog's root URL instead of the "yourblog" text above.

    I hope this gets fixed to be dynamic so it doesn't require any modification.

  9. Timo Reith
    Member
    Posted 6 years ago #

    this problem (what xmark99 describes) is fixed in version 0.9.3.1

    i hope deleting collection items now works fine for everyone... :-)

  10. coopersita
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry, but no...

    When I try to delete a book from a collection I get the following error:

    Error: theList is not defined
    Source File: http://www.myblog.com/wp-content/plugins/amazonsimpleadmin/js/asa.js
    Line: 18

  11. Timo Reith
    Member
    Posted 6 years ago #

    Maybe this happened because my plugin was not completely compatible with the newest wordpress version (2.5) so far.
    With version 0.9.4 I adapted it to the new wordpress version and deleting collection item works in a different (and better) way now.
    Please get the new version and check if it works now.

  12. coopersita
    Member
    Posted 6 years ago #

    It works perfectly now!!! Thanks!!!

    Sorry to be a pest, but I just noticed that {$RatingStars} produces non-valid xhtml code (no alt attribute for the star images). I don't know if that's the plugin or amazon... no biggie.

  13. Timo Reith
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'll fix the non-valid thing (missing alt tag)

  14. bravenewniche
    Member
    Posted 5 years ago #

    Had a client add a new book to their AmazonSimpleAdmin collection, and the entire collection list disappeared in the admin section, with a fatal error showing in the AsaCore.php file (at line 654 I believe)- sorry I didn't copy the error message.

    Looking at the AsaCore.php coding, it was a line to do with the URI of the book.

    When I found this post I assumed it was an ' apostrophe issue. I deleted the book from the database, then the collection reappeared. Turned out several books in the collection have an apostrophe, so clearly we were running a version of AmazonSimpleAdmin which had fixed the issue here.

    So I looked up the book on Amazon, and it turns out it has ( ) in the title... so I suspect that's what caused the breakage.

    Not many books have that in their title, so I just told my client to avoid ones like that for the moment - any ideas on how this or other potential symbol problems can be avoided in future. Not enough of a PHP coder to know what to do here...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic