WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't add tags + More problems (5 posts)

  1. dasavure
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've been experiencing a lot of problems with my website within the past week or so.

    1. Connection Times Out Frequently

      Sometimes when I visit the site, the background will not load.
      Sometimes when I click older entries, the page will never stop loading.
      The problem seems to be significantly worse using firefox or IE opposed to Google Chrome.
      I get a message stating "The connection has timed out: The server at http://www.hipstrumentals.com is taking too long to respond."

    2. Unable to Add Tags

    When I try to add tags to a post. The button serves no function. It just highlights.

    3. Unable to Insert Links

    Whenever I try to insert links to a post, it just refreshes the page. The only way to insert a link would be manually through the HTML tab.

    4. Very Slow
    The sites been running really slow lately. I'm pretty sure it's directly related to the timing out issue.

    I've tried contacting my hosting providers (GoDaddy.com).
    I've disable all plugins to pinpoint and issue, but didn't determine anything.

    Plugins Used:

    WP-DBmanager
    Akismet
    WPPostRatings
    WP Super Cache
    P3 Plugin Performance Profiler
    Audio Player

    I'm out of ideas. I apologize for the long post. Please help.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

  3. dasavure
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you. I will try all of your suggestions right now. I'll report back after.

  4. dasavure
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've done everything.

    When I switched to the Twenty Eleven theme. The tags & links worked. So obviously it's a theme specific problem. Thanks again.

    But how would I go about pinpointing that problem now.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Where did you download your theme from?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic