WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [closed] can't access wp-admin: "can't establish a connection to the server at 127.0.0.1" (10 posts)

  1. adopted3
    Member
    Posted 12 months ago #

    My website is working fine here:
    http://loweprunerscanada.com/

    But when I try to go to http://loweprunerscanada.com/wp-admin/ the address bar changes to http://127.0.0.1/?redirect_to=http%3A%2F%2Floweprunerscanada.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1 and the browser reports "Unable to connect // Firefox can't establish a connection to the server at 127.0.0.1." (This happens in Safari as well.)

    I get the same problem if I try to visit a specific admin PHP file.

    The most recent changes I've made to the site are minor changes in my child theme index.php template file, and to a widget via the Dashboard.

    Any ideas?

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 12 months ago #

    Run upgrade using the following link though it says WP is up to date:
    http://loweprunerscanada.com/wp-admin/upgrade.php

    BTW, did you transfer database recently from your local install? The IP address in the error message is usually assigned to that.

  3. adopted3
    Member
    Posted 12 months ago #

    Right... thanks for your reply.

    No, I don't even have a local install.

    Paul

  4. adopted3
    Member
    Posted 12 months ago #

    It's working now. I don't know why. I didn't change anything. My other WP sites hosted on the same server did not go through this. I'm marking the topic as resolved, even though nothing got figured out! ;-)

  5. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 12 months ago #

    Anyway, glad to know that the issue is resolved. :)

  6. Emlovesjewelry
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi,

    I have the same problem!
    My self-hosted site works here: http://www.roseandmint.com

    But when I try to login or access admin pages it wants to redirect me to here: http://127.0.0.1/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.roseandmint.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1

    The only changes I've made recently are a couple plugin updates, one of which isn't even activated. I have the version right before the latest update.

    I'd appreciate any help!

  7. adopted3
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi Emlovesjewelry,

    One possibility...

    Your web-host could have made some change to minimize repeated denial-of-service attacks.

    I think you need to contact your web-host, and they'll be able to tell you what's going on.

    Paul

  8. Emlovesjewelry
    Member
    Posted 7 months ago #

    Apparently it's a problem with my web-host's server. They're working to fix the issue. Thanks!

  9. John
    Member
    Posted 7 months ago #

    Emlovesjewelry is "1 and 1" your web host? I am getting the exact same error

  10. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 7 months ago #

    Yes, this is a 1and1 issue. But this thread is 5 months old and marked resolved so not related to this issue - now closed.

    Please see:

    http://wordpress.org/support/topic/wp-admin-suddenly-redirects-to-127001?replies=20

    If anyone needs additional help with an issue not related to 1and1.com's problems, please do start your own thread as per the forum guidelines -

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic