WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Can't access admin page after activate a plugin (9 posts)

  1. najfeez
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have just installed a plugin name Forum Server into my website http://www.kable.my, but after I activate it, the admin page goes blank, white. I've tried to log back in, but after submitting my username and password, the admin page returns blank, white. Please help me.

  2. govpatel
    Member
    Posted 3 years ago #

    Looks like that plugin is broken so log on ftp and browse to wp-content/plugins and delete that plugin folder and try to log in.

  3. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 3 years ago #

    FTP to your site, locate the plugin you just installed and delete it.

  4. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 3 years ago #

    @govpatel beats me for a minute LOL.

  5. najfeez
    Member
    Posted 3 years ago #

    wow! It works! Thanks govpatel! And also you Emil Uzelac! :)

  6. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 3 years ago #

    Thanks goes to @govpatel and one minute in front of me, since he appeared after I clicked "post" :) Just kidding, glad that this worked out for you.

  7. govpatel
    Member
    Posted 3 years ago #

    As long as the problem is solved does not matter who helped We are here to help with members problems.

  8. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 3 years ago #

    Indeed. I was just joking :)

  9. govpatel
    Member
    Posted 3 years ago #

    I know you were

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic