WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cannot Post - "Page not Found" (18 posts)

  1. cgaudet
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello,

    I am able to post to my site using an admin login; however, when I have my users post - they are unable to post stating that:

    1) A draft will save only on occassion

    2) User can submit for review only if the post in less than (approximately) 200 words - otherwise, only part of the post will show

    3) User gets a "page not found" when user click on submit for review as well as clicking on preview.

    Kindly advise.

    Thank you!
    Charlie

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-related problems.

  3. kimijye
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having issues too with 2.8.2 and 2.8.3.

    I cannot publish or preview a new post. The title of the post shows up but not the text and I get this error:

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@thewei.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at thewei.com Port 80

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    See above.

  5. kimijye
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes, I did try those solutions but no joy.

  6. Zulfikar Nore
    Member
    Posted 4 years ago #

    Any of you tried uploading the wp-admin and wp-includes folders again?

    They must be from the same version as you install - so if you are using 2.8.2 then upload from the core files of that version.

  7. kimijye
    Member
    Posted 4 years ago #

    I uploaded them but same error #500 + 404

  8. Zulfikar Nore
    Member
    Posted 4 years ago #

    @Kimi - its should be fixed now, sent you an email.

    Off to bed now, talk later :)

  9. kimijye
    Member
    Posted 4 years ago #

    ZGani, I didn't get your email but saw you were able to make a post. Thank you!

    I still can't post the piece I tried to post earlier. I got it part of it up but can't post the entire commentary. I'm limit to 4 paragraphs I get the same error I was getting before.

    Hope we speak tomorrow. Sleep tight!

  10. cgaudet
    Member
    Posted 4 years ago #

    sounds like kimijye and I are having the exact same issues ....

  11. Zulfikar Nore
    Member
    Posted 4 years ago #

    OK this seems to be a deep bug within the wp-includes folder.

    Trying to figure it out - will report back later

  12. Zulfikar Nore
    Member
    Posted 4 years ago #

    Right - The problem is with in the folder as mentioned above. Its deep rooted in the tinymce files (going to report it as a bug).

    Problem #1: When writting post or page it is limited to a few lines.
    Problem #2: If you click on edit you may notice that the text area contains nothing - at this point I suggest you do nothing, do not by all means hit the update button - you will loose your content!

    Resolved by downloading a fresh copy of wordpress and re-uploaded the wp-includes folder. If doing so doesnt work for you then try re-uploading only the js folder found within the wp-includes folder.

  13. cgaudet
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello!

    I re-uploaded the js folder and the problem is not resolved ...

    Hmm ... I guess I'll try uploading the entire wp-includes folder and see what happens.

    Thank you ZGani for sticking with us on this one ....

  14. cgaudet
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hmm ... so I deleted my entire site, reinstalled (this time, reinstalling 2.8.2 ... and gave it another go ... still no success.

    Arggg ....

    Any thoughts?

  15. Zulfikar Nore
    Member
    Posted 4 years ago #

    @cgaudet- contact me on my site and I'll do the install for you. Use the contact form and mention this thread.

  16. cgaudet
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you, ZGani! I have just submitted the form on your site.

  17. kimijye
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey ZGani - I commented on your site that the problem returned after I updated to 2.8.4 and I can't fix it. Other issue is that I've lost the ability to drag widgets - they won't budge. See http://wordpress.org/support/topic/301868

  18. thestoryofrhea
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi all! I also have the same problem here with all my wordpress on http://www.rheys.com, http://www.rheys.com/poetry/ and http://www.rheys.com/rheanto-eating story.

    I'm using Word Press ver 2.8.6 and I can't post about these past 2 weeks. I really don't know why or is it possible if my web has been hacked?? I've tried to upgrade to version 2.9.1 but this error message always shows up:

    Fatal error: Out of memory (allocated 17039360) (tried to allocate 2516315 bytes) in /home/rheyscom/public_html/wp-includes/http.php on line 1327

    I've check the memory of my hosting but no problems there. So I guess the problem is on word press. I also can't delete or inactive all the plug-ins I use...

    Please help! :'(

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic