WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Cannot log into "Network Admin" from main blog (7 posts)

  1. cjgroove
    Member
    Posted 2 years ago #

    What do I do? I keep getting
    Fatal error: Call to undefined function add_contextual_help() in /home/content/11/5783611/html/wp-admin/network/settings.php on line 22

  2. Check on the server and see if /wp-admin/network/ is physically there and all the files are there.

  3. Is this a new install of MultiSite or did it start happening on an old one?

    Have you tried turning off your plugins?

  4. cjgroove
    Member
    Posted 2 years ago #

    This is a new install..Well, I had regular WordPress 3.2.1 and added the multisite feature. I followed the directions given. It was working fine at first and then for some reason just stopped and it gave me that error. I deactivated all of my plugins thinking it was one of those. It did not fix the problem.
    I also now have problems with antisnews theme not showing thumbnails. i have been using that one for over a yr now without problems. I am not sure if it has to do with the new install or not.

  5. cjgroove
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh, I was able to go through one of my other sites I created before the problem existed. I can access it through the other site, but not the main one. I will check to see if it is on my server.

  6. cjgroove
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, kinda crazy..it seems to be working now. I did not do anything to fix it. Hopefully it will stay that way.

  7. You may have had a server glitch.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic