WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
[resolved] Cannot Load Images to a GALLERY (3 posts)

  1. Leslie Woodzell
    Member
    Posted 7 months ago #

    I have the latest updates of NEXTGEN Gallery 2.0.11 and PRO 1.0.6

    I cannot load any images to a gallery?

    I am not using default permalinks.

    I have submitted several support tickets on this and there hasn't been a solution yet?

    HELP!

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. ImCBParker
    Member
    Posted 7 months ago #

    Have you tried to disable all plugins and reinstall one at a time starting with NextGEN? Mine would not work either, but was able to figure out which plugins would not work with NextGEN.

  3. Leslie Woodzell
    Member
    Posted 7 months ago #

    I have Windoes VISTA and IE 9.0.19 (A BIG PROBLEM!)

    TONIGHT - I disabled all plugins and activated NextGEN first.
    I reverted back to a WordPress Default THeme.

    I have followed all the instructions provided by NEXTGEN...
    cleared all Internet Explorer CACHE. I also don't use default PERMALINKS anymore.

    WELL I FINALLY CALLED my HOSTGATOR people and they were able to help me out. THE images will upload using CHROME. He suggested I switch to Firefox or Chrome or upgrade to IE 10 (if available).

    THANK YOU HOSTGATOR...the best people EVER! Too bad nextgen folks couldn't help me figure this one OUT!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic