WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

cannot get to blogs indexes but can get into their admins (4 posts)

  1. 1stAngel
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, all was working fine until my server host told me that I had major calls on the database and turned my site off until I could add WP3 Total Cache.. I did this and I also removed BuddyPress and all other BP addons plus Feedwordpress that started throwing an error when I enabled the WP3TC also so am unsure whats going on now. They turned me back on but

    I can get on to my own index. I can get to any blogs admins, but I cannot visit any blogs themselves. It takes me to any posts that were fed onto my main site from the blogs but not to the blogs themselves.

    So I put back on Feedwordpress as that is the only thing I could think of that is 'attached' to the blogs and I get this when I try and go to a blog now Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /home/*****/public_html/wp-content/plugins/feedwordpress/compatability.php on line 26

    Anyone got ANY idea what's happening here please I am now completely at my wits end.

  2. 1stAngel
    Member
    Posted 3 years ago #

    More... if I deactivate Feedwordpress I go to the 404 for a blog instead of to the blog

    If I re-activate Feedwordpress I go to the error above.

    So this should have gone in plugins? Sorry

    EDITED:

    Ok, I got the blogs back on other themes but a few themes are throwing up this error so something on these themes are being played with by the Feedwordpress plugin and not on other themes.... I really hope someone takes the time to help here :)

  3. 1stAngel
    Member
    Posted 3 years ago #

    AHHH You now, for some strange reason, have to add a trailing slash to all the blogs... ok I sussed it .. must be a setting in WP3 Total Cache and I hope you all had fun watching me find this out for myself LOL

    Now I got to find out how to stop it :)

    Dont you just love people that chat to themselves?

  4. Gayatriom
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey. I get this error periodically and it takes over my entire site!
    But otherwise my blog runs just fine.
    Did you figure out what's going?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic