WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

UI Labs
Cannot Disable the plugin UI Labs (3 posts)

  1. MyDreamDinZ
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello there i have just installed the plugin UI Labs and used it for just 10 minutes and now i wanted to disable it so when i click on the deactivate plugin it was deactivated but the user interface is still the same nothing changed the plugin is still active but i cant see its settings page (as i deactivated it) but its effect has not gone . also it made my site empty (i.e when i open my site its nothing just s blank page)
    please help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/ui-labs/

  2. MyDreamDinZ
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am using WordPress 3.3.1 with All in one SEO pack and W3 Total Cache latest and everything was working fine before i activated the plugin

  3. Sebastian Cork
    Member
    Posted 2 years ago #

    This issue very much sounds like one having to do with W3 Total Cache. Cache related issues generally show signs of blank pages or outdated content displayed. For most users, simply clearing both the plugin's cache and browser cache should do the trick. Of course, deactivating W3 Total Cache may seem like the likely option, though its not always necessary.

    If the OP has found has since found a solution, it would help to mark this topic as resolved. Please feel free to share about your outcome as well.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags