WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

bbPress Topics for Posts
Cannot config (6 posts)

  1. dudymuller
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey there,

    this plugin looks exactly like what i am looking for only for I cannot configure it.
    I downloaded, put on the plugins directory, activated it, but when i set it up on the discussion set ups it never saves the set up i did, every time i save the config it resets, which means it does nothing.
    Do you think there might some other config conflicting with it.
    Using wp 3.5.2, bbp 2.2.4
    thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/bbpress-post-topics/

  2. Doodlebee
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm adding to this - I'm having the same issue. I can see the "discussion" option to replace the comments with a topic or forum, but no matter what I check in the checkboxes, it's all reset when I save, and nothing is added to the forums.

    This is using WordPress 3.5.1, with the Twenty Twelve theme, and no other plugins activated (save bbPress).

  3. Doodlebee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah... I got the reason why - I'm using a custom post type. it's not recognizing it because on line 191, it sets the post types this works for (which is "post" and "page). I added mine and (after a few errors) i got it to work. now I need to figure out how to make it work 100% - that was just a test.

  4. Doodlebee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, got it. The answer was already here in the support.

    In your functions.php file, just add:

    add_filter( 'bbppt_eligible_post_types', create_function( '$post_types', 'return array("post", "page");' ) );

    just add your post type to the array.

    And make sure you have WP_DEBUG set to "false" in your wp-config.php file, or else you'll get "headers already sent" errors.

  5. dudymuller
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Doodlebee thanks for your answers... will try it shortly... cheers

  6. dudymuller
    Member
    Posted 1 year ago #

    @doodlebee... I have tested the above instructions but its still failing...
    Added the filter to functions.php and wp_debug was already set to false.
    I had edited the single.php file so I uploaded the original one back to the site...
    I guess post type would be post anyway...
    so I have no idea what could be wrong...
    still can't save the setup for topics for post plugin...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.