WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Cannot add media where it belongs (8 posts)

  1. selena_vella
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hello,
    I have been working on a site with the following web site:
    Kainosusa.org

    I have update to 3.8.1
    I wish to add images using the add media button....
    I specify "left" but he text does NOT wrap around the image. First time I've seen this.
    The test appears below the image even though I specify "left".

    All the images are specified in the header which I tried to edit, but was not successful in leaving the colored images to the left of the text... I was able to remove the black and white images.

    I tried using divs in the text or html portion to insert images, but this did not work either...

    Would greatly appreciate any support.

    login credentials are:

    [ Moderator note: Login ID and password redacted. Please contact your host provider and change your passwords right now. ]

    thank you in advance for your support. I am truly somewhat desperate as this is this the firs time I have experience this.

    Thank you,

    Selena Vella

  2. virendra930
    Member
    Posted 7 months ago #

    hi Selena Vella ,
    kindly change and remove all your information like(login details and FTP details ) otherwise someone can hack or delete your site so please di it ASAP and you don`t need to give these information for support

  3. @selena_vella Sorry for using caps and <strong> but PLEASE CONTACT YOUR HOST PROVIDER AND CHANGE YOUR PASSWORDS RIGHT NOW.

    You published your account details on the Internet 4 hours ago. Do not ever do that, you invite all the Very Bad Peopleā„¢ to login and hack your entire site when you do that.

    Your login iD password is confidential and should never be shared. Certainly not in a public forum. Please do not do that again and get those passwords changed right now.

  4. selena_vella
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hello, and I do realize that; I was attempting to give enough information to resolve the issue.... and yes, the passwords words were changed some time ago.
    However, I would still very much appreciate ideas regarding the issue I discussed.
    Thank you in advance.
    Selena Vella

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 7 months ago #

    You appear to be using a custom theme. Try contacting the people who created this theme for you.

  6. selena_vella
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi, Yes, I certainly do believe it is a custom theme. I have been trying to find out who originally built it...
    OK, if you think that's the best route, I will continue.
    Thanks much!
    Selena Vella

  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 7 months ago #

    Try clickpopmedia.org

  8. selena_vella
    Member
    Posted 7 months ago #

    OK, good idea. I have asked the owner of the site if she knew.... and she's trying find out but you have a great suggestion.

    Thanks!

    Selena Vella

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.