WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Cannot access other parts of website (2 posts)

  1. Darklyte
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'll start with a summary of my problem. I recently enabled WordPress Site Network with 3.0. Since then, I have not been able to access my mediawiki as I am redirected to the blog.

    Blog: http://www.project-saros.com
    Wiki: http://wiki.project-saros.com

    Here is what happened. Originally, my blog was installed at http://blog.project-saros.com. I wanted to find a way to be able to filter posts easily based on simple urls and it seemed like the site network feature was the answer. After a while I got it working, but it insisted I use xxx.blog.project-saros.com for my urls which I did not want. I struggled a bit to fix it, eventually settling on doing a complete reinstall in my root directory /public_html/. I linked it with the previous database and it worked all right. I had decided, however, that instead of using subdomains for my multiple blogs I wanted to use sub-directories. I found a hack that allowed me to do this by adding a line of code to the header of my currently enabled them. I then installed wordpress as a network and everything was fine.

    Since then, whenever I try to access the wiki I get redirected back to the base blog at http://www.project-saros.com. If I disable the following line in my wp-config.php, I can access the wiki but my blogs go back to single-mode:

    define( 'MULTISITE', true );

    Is there something I need to do to be able to access my wiki as well as my blogs?

  2. Darklyte
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've reenabled the multisite so that it can be seen that the wiki does not function while it is enabled

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic