WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Can not see video (18 posts)

  1. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have been using the theme "Producer" and it works good. I set up a new web site and am again using "Producer". I post the same video on each site, but the new one only shows the video coding.
    The site that works well is http://www.2dezineart.com/2dezineartTV
    The site that does not work is http://www.JewelryMakingTV.com

    Any help or suggestions will be great...

    Gary

  2. batrachoid
    Member
    Posted 4 years ago #

    This is the error I see at your second site: Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home2/jewelse6/public_html/index.php on line 1

  3. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you for your reply, now what does that mean and what can I do about correcting it??

  4. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    An update. I removed wordpress from my site and reinstalled it. It still has the same problem!

  5. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can anyone please help, I am really pulling my hair out and I don't have much!!

  6. ClaytonJames
    Member
    Posted 4 years ago #

    Some simple errors in size and syntax. The size is too big, and there are some punctuation errors. Change the embed code on jewelrymakingtv site to;

    <embed height="390" width="480" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" src="http://blip.tv/play/AYHf0BIA" style="visibility: visible;">

  7. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for helping!!
    I tried your code, but still have the same problem. I also tried changing the size in the Blip supplied code, but no effect.

    HELP!!!!

  8. ClaytonJames
    Member
    Posted 4 years ago #

    Now, that is strange. It worked perfectly for me in firebug.

  9. batrachoid
    Member
    Posted 4 years ago #

    I see a few of your quotation marks coming out differently. Did you make your changes in a text editor?

  10. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    The same coding works fine in the other site which also uses the same theme. What is firebug?

  11. batrachoid
    Member
    Posted 4 years ago #

    What I should have said is that some of your quotation marks are formatted differently.

    BTW, this is firebug.

  12. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    I think my eyes are glazing over. You guys are talking way over my head.

  13. batrachoid
    Member
    Posted 4 years ago #

    Files should be edited in a text editor to make sure all the text is without formatting. Text without formatting looks like this: " " Some of your quotation marks look too 'curly,' they are obviously formatted.

    For more info, see http://codex.wordpress.org/Glossary#Text_editor

  14. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    What I do not understand is why the same code works in one site and not in the other one. I just do not know how to fix this problem...

    Gary

  15. Attaboy
    Member
    Posted 4 years ago #

    Are your sites at different host? Are they both unix or both windows?

  16. sabithaammaiyappan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi, Can you please use the below code

    <embed src="http://blip.tv/play/AYHUpmsA" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed>

    after using this one, your problem will be solved...:)

  17. sabithaammaiyappan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Firebug is an add-on for Firefox and by using firebug you can edit, debug and monitor CSS, HTML and Javascript. you can easily identify your problem and solve it soon

  18. Bluesssman
    Member
    Posted 4 years ago #

    The problem has been solved and it was really a very simple thing.

    When making the embed post I needed to click on the HTML tab above the posting box.

    Thank you everyone for your help!!

    Gary

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic