WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Slideshow
Can not run 2 slideshows on the same site (10 posts)

  1. jbl173
    Member
    Posted 10 months ago #

    For a new customer where many pictures on his site should be, I created two slideshows. they also have different codes to paste in the page. But when I click the page in the site, slideshow do not remember which file it should start and so he starts again on the misrepresentation. Does anyone know how this happens and especially like a solution.

    Sorry for my bad English because my native language is Dutch.

    http://wordpress.org/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Could you please show me the website this is happening on?

  3. jbl173
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello Stefan, The site I are developing is http://www.rapidsol.be . There now runs one slideshow on the achievements page (realizations) and it works perfectly. But I want to run a slideshow. On another page If I create the second slideshow, I get a code to place in the page. And then it goes wrong. by clicking the two different pages get the proper slideshow not loaded. You then have several times in the menu on the page clicking, hoping that the right slideshow emerges.

  4. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Thanks for the link to your website.

    It sounds like another plugin is interfering with the slideshow, which is causing these issues. You could check if this is the case by disabling your other plugins and seeing if the problem still exists.

  5. jbl173
    Member
    Posted 10 months ago #

    Dear Stefan, Believe it or not, I have all plugins except your plugin, disabled and the problem persists. therefore I do not know what the problem might be.

  6. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    That's very strange. I'll see if there are others who are experiencing this issue as well.

  7. jbl173
    Member
    Posted 10 months ago #

    Dear Stefan, I've been thinking, and the only thing I can think of is that at this site the latest version of WordPress is installed immediately. In my other websites was an update installed to the latest version of Worpress. Maybe this could be the reason but it is only one line of thought.

  8. albator13
    Member
    Posted 9 months ago #

    same problem, and all my images are deleted....

  9. jbl173
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hey albator13. on the one hand, I'm glad I'm apparently not the only one who has the problem. but on the other hand, there is still no solution to this problem. And my client keeps insisting with the question when I will solve the problem, but I have not made ‚Äč‚Äčthat plugin. So we have to wait.

  10. cbuffet
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hello,

    Actually I have the same problem !

    If I go from
    http://www.nourfilms.com/v2/?p=1047
    to
    http://www.nourfilms.com/v2/?p=423
    (Click on "Photos"tab to get the slideshow)

    Each page needs to be refreshed to get the right slideshow...

    (WordPress 3.8)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.