WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Graphene
Built-in Twitterwidget not working? (5 posts)

  1. kaspertje
    Member
    Posted 2 years ago #

    For a site I'm currently working on, it would be nice to use graphene's built-in twitter widget. I added it to the side bar and supplied the twitterusername (jazzyint), but nothing is happening. There's just an empty widget in my sidebar now. Does somebody else have this problem or can somebody tell me what I am doing wrong? Thanks in advance.

    [EDIT]
    After some more digging, it appears to be a firefox related problem, and not graphene related (it works fine in safari). As seen in this topic on the theme author's forum. Sorry for the post. Apparently this is not yet resolved in FF 5.0.1. The problem is in the fact that the javascript call to the twitterapi is not loaded correctly.

  2. silverks
    Member
    Theme Author

    Posted 2 years ago #

    The Twitter widget on your site is actually working properly when I view it, using Firefox 5. See the screenshot I took: http://tinypic.com/r/21kwb40/7

  3. gigsido
    Member
    Posted 2 years ago #

    The twitter widget on our site isn't working either i tried it on chrome and safari. Any ideas to get it going?

  4. silverks
    Member
    Theme Author

    Posted 2 years ago #

    Try lowering the number of tweets to be displayed to just 3, since you only have 3 tweets.

  5. gigsido
    Member
    Posted 2 years ago #

    You rock!! great thanks that worked a treat. Also what would you suggest to be the best facebook widget to intergrate with the Graphene theme?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags