WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

FeedWordPress
BUG:syndicationdataqueries.class.php (13 posts)

  1. pjf02536
    Member
    Posted 1 year ago #

    Line 97

    Current:
    $search .= " AND ({$wpdb->postmeta}.meta_key = '".$query->get('meta_key')."' AND wp_postmeta.meta_value = '".$query->get('meta_value')."') -- '";

    Should Be:
    $search .= " AND ({$wpdb->postmeta}.meta_key = '".$query->get('meta_key')."' AND {$wpdb->postmeta}.meta_value = '".$query->get('meta_value')."') -- '";

    http://wordpress.org/extend/plugins/feedwordpress/

  2. pjf02536
    Member
    Posted 1 year ago #

    Found it because I have a custpm prefix on my tables

  3. Jerome
    Member
    Posted 1 year ago #

    Testing this now, as I've cleared 100MB of error logs from this joke in the past few days.

    Any fix coming from the developer on this one??

  4. pjf02536
    Member
    Posted 1 year ago #

    No I just edited the file, and things cleared up.
    I wonder if there are any others in there though (logs so far are not reporting any)

  5. Jerome
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, I eliminated the problem on one of my domains, (thank you SO much for the fix). I've got another domain that I need to fix this bug for, but other than that, I'd love to see an actual release fix from the developer so I am not bothered to do this on every site I run FWP on (which is dozens, mind you). I always use custom prefixes on db tables to enhance security, and this is the first time that's shot me in my foot.

  6. jugoretz
    Member
    Posted 1 year ago #

    WOW, thatnks pjf02536 for that fix. That error was driving me crazy and I could not figure out how to take care of it.

    Small and simple fix, so I'm very grateful, but yes, I agree with Jerome. It would be nice to see a new release from the developer with the fix!

  7. shabicht
    Member
    Posted 1 year ago #

    You could fix this in the codebase:
    https://github.com/radgeek/feedwordpress/blob/master/syndicationdataqueries.class.php if the project allows for it.

  8. ThorsDad
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks pjf02536, that seems to have fixed the problem!

  9. epawel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks! It was extremly useful...

  10. pjf02536
    Member
    Posted 1 year ago #

    I made a codebase fix and submitted for author pull/aproval.

    Hopefully this will forever end this particular issue (assuming the author does anything)

  11. dmsspb
    Member
    Posted 1 year ago #

    thank's!

  12. Dirty Bill
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now to find and revert what they did with the correct "Source Permalink" for previewing feed articles. We curate our feed and since this went away it's a real hassle.

  13. Gwyneth Llewelyn
    Member
    Posted 1 year ago #

    Excellent! Well spotted! I've fixed this manually on three websites which were getting the unusual error

    Unknown column 'wp_postmeta.meta_value' in 'where clause'

    because I had custom prefixes...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic