WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Polylang
Bug with Viewfinder Theme since update (2 posts)

  1. photoman6300
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I think I discovered a bug !
    This theme I'm using allows me to have 3 menus.
    After an update, it appears that the flags appear ONLY if there is already a content in the menu.
    Before, I used to use the third menu for the language purpose and it was able to show only the flags.

    So for now, I added a "Language" item in my 3rd menu to make it work, but I wonder if you could help with that ? It was looking more "clean" to have only the flags.

    If you want to look at it, the site is at:
    http://www.dominiqueblain.com

    Thanks in advance.

    St├ęphane.

    http://wordpress.org/extend/plugins/polylang/

  2. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That's not a bug, but an "improvement" included in WP3.5 which prevents empty menus to be displayed. See: http://core.trac.wordpress.org/ticket/21576

    Since the language switcher is added after the WordPress core decides to display the menu or not, what worked in previous versions of WordPress does not work anymore.

    See also: http://wordpress.org/support/topic/language-switcher-doesnt-appear-in-menu-1?replies=5#post-3740722

    It will be hard work to make things better. So don't expect a solution in the coming weeks and for sure not it 1.0 coming soon.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic