WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

bug when using custom post page in 2.5 RC1 (4 posts)

  1. dtailed
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello.

    I just installed 2.5 RC1 in order to tested and imediately noticed a bug/change.

    I'm using the following link structure:

    - Home page: site.com (Home)

    - Posts page: site.com/blog (Blog)

    - Category base: /blog/category

    - Permalinks: /blog/%postname%

    I'm doing this because I want some static pages to appear under site.com/pagename, hence I'm separating the regular posts from them.

    In 2.3 this worked fine, i would get post pages under site.com/blog/page/2 and subpages of the Blog page would show up, like site.com/blog/archives.

    In 2.5 RC1 neither show up under /blog, both paged navigation and subpages of the Blog page appear under the root, like site.com/page/2 and site.com/archives although the custom Posts Page is set as Blog.

    Is this a change or a bug?

    Thanks for your help.

  2. dtailed
    Member
    Posted 6 years ago #

    I can confirm that this is still happening in WordPress 2.5 final.

    Doesn't anyone know anything about this?

  3. robanna
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm having the same issue only just with the site.com/page/2/ instead of site.com/blog/page/2/
    What's the deal? Any solutions yet?

    Static front page
    post page: blog
    custom Permalink Structure: /blog/%postname%/
    default category base

    WP 2.5 Final, IIS server, wp-url-rewriting

  4. robanna
    Member
    Posted 6 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.