WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Bug when ending Title with a % symbol? (5 posts)

  1. WPChina
    Member
    Posted 1 year ago #

    There seems to be a bug if the TITLE ends with a % (percentage) symbol and the message text format is something like this: %TITLE% %URL%

    For example, if the TITLE is "I love you 99.9%" followed by a URL link, the URL link seems to not show. Instead it shows "I love you 99.9%"

    Can you confirm this is a bug?

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. WPChina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Using Version 2.7.5 on WordPress 3.5.1 by the way. And this bug appears to happen when posting to Twitter.

  3. WPChina
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can now confirm the problem is not related to %. However, the problem now has occurred on 2 separate WordPress installations, each running Version 2.7.5 on WordPress 3.5.1 posting to 2 separate Twitter accounts. So while it is not related to % as my previous hypothesis stated, it now happens regardless of the % ;(

    In both of these 2 separate installations and postings, both are now posting to Twitter without the %URL%. They are posting "%TITLE% -", so the %URL% is missing.

    Both of these only post to Twitter about once a day, so I need to wait another day to see if they continue with this problem.

  4. WPChina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, this is definitely a major problem. Now I see on 6 different client WordPress installations who post to Twitter that they all have these same issues. Each of these are on different servers/boxes, so they run in different environments. They all do run Version 2.7.5 of SNAP on WordPress 3.5.1.

    Also, this is very important troubleshooting info: the %URL% shows when the Post is immediately published, but when it is Scheduled it is not shown. So it seems to be stripped when a Scheduled post is finally published.

    Are others seeing this bug?

  5. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please contact support directly, we need to take a look at on of your sites.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags