WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Error Notification
[resolved] Bug: Updating the Thank You message makes it blank (18 posts)

  1. archon810
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've updated the Thank you message setting to just say "Thanks!" but now the confirmation at the bottom of the page is just blank. The colored line shows up that's supposed to say Thanks! but there's no text. I looked at the HTML, and the <p> tag is blank.

    Here are my current settings: http://i.imgur.com/cUenquy.png

    http://wordpress.org/extend/plugins/error-notification/

  2. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok. Thanks for reporting it.

  3. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Does it happen to all pages/posts?

  4. archon810
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's live now at http://www.androidpolice.com, go ahead and try it if you want.

  5. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    there is a conflict with the filtert 'the_content' in your theme.

  6. archon810
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am not sure what conflict you're talking about. How can it be resolved? What's the expected outcome that you think my theme interferes with? I do not have issues with any other plugin, and I have probably 35-40 enabled.

  7. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    My plugin has some problem with content output. I will try to fix it as soon as possible.

    it works when I use the_content() function in theme.
    but if I use echo get_the_content() then it does not work

    btw: great website :)

  8. archon810
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you. :)

    I just verified that the 0.2.5 update doesn't fix this.

  9. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    let's try version 0.2.6 :)
    i changed a location of "Thank You" message.

  10. archon810
    Member
    Posted 1 year ago #

    Now with version 0.2.6, I get a prompt but upon submission it fails with an error: http://i.imgur.com/JpziswY.png

    The live site with this installed is http://www.androidpolice.com.

  11. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,
    Sorry for delay. I am little bit busy right now. I will try to fix it as soon as possible. Also I will change a keys combination.

  12. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Updated the plugin but wordpress does not change the current version. hm...

  13. archon810
    Member
    Posted 11 months ago #

    What's new?

  14. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Updated the plugin but wordpress does not change the current version. hm...

    Oh, I see my mistake.

  15. archon810
    Member
    Posted 11 months ago #

    So... what's new? I still don't see anything new in the changelog.

  16. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Just updated. see changelog

  17. archon810
    Member
    Posted 11 months ago #

    So did it fix the issue you're commenting on? It's not clear.

  18. tasko
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    it should fix the issue that you posted:

    Now with version 0.2.6, I get a prompt but upon submission it fails with an error: http://i.imgur.com/JpziswY.png

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.