WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
[resolved] BUG - Password Protected Pages get Redirected to Profile / Log In page! (12 posts)

  1. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't know when this started happening, but I'm using Theme-My-Login 6.3.2 and I just created a Password Protected Page. Neither a "logged in" visitor NOR a "logged out" visitor can see a password protected page because after entering the password the site automatically gets redirected to "your-profile" for logged-in users and to "log-in" page for logged-out users.

    If Theme-My-login is Disabled it works fine and password protected pages are accessible again. This is a BUG, can this be fixed urgently?

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. leejosepho
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here, thanks for making me aware...and please allow me to follow you to Jeff's solution!

  3. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It works properly for me...

  4. leejosepho
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you would like to see this on my site, I can send you a login...

  5. leejosepho
    Member
    Posted 1 year ago #

    with Themed Profiles enabled, protected page goes to Profile
    with Themed Profiles disabled, protected page goes to Login (Dashboard, etc.)
    disabling AJAX makes no difference

  6. janubande007
    Member
    Posted 1 year ago #

    @leejosepho, can you post a link to a test page [Encouragement to post credentials here moderated] @jfarthing84 can also see this problem happening. It seems that this happens with certain combination of settings only. Thanks.

    PS....On my site enabling the option to "Restrict Admin Access" for subscribers causes bad request and an sometimes inaccessible site.

  7. leejosepho
    Member
    Posted 1 year ago #

    @leejosepho, can you post a link to a test page [Encouragement to post credentials here moderated] @jfarthing84 can also see this problem happening. It seems that this happens with certain combination of settings only. Thanks.

    PS....On my site enabling the option to "Restrict Admin Access" for subscribers causes bad request and an sometimes inaccessible site.

    I have already reverted back to the earlier version as Jeff has mentioned here...
    http://wordpress.org/support/topic/theme-my-login-63/page/2?replies=41
    ...but if he asks, I will gladly re-install the newer version at my sandbox site for him to take a look. Personally, I suspect he will have this resolved before long at all.

  8. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It's hard for me to resolve when it works right for me. Reinstall and send credentials here.

  9. leejosepho
    Member
    Posted 1 year ago #

    Reinstall and send credentials...

    All set for you, Jeff, and I will send the credentials in just a moment.

    With Themed Profiles disabled, protected page goes to Login (Dashboard, etc.)

    I will let you try it with Themed Profiles enabled, and the site is yours for as long as you need it here.

  10. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The login info doesn't work.

  11. leejosepho
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please accept my apology: I had meant to change a password for a Developer, and now your login info is back to what I had first sent to you.

  12. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I have found the issue and it will be resolved for 6.3.3. I believe this same issue may have caused some of the problems other users were having.

    Anyway, the fix is currently applied on your site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.