WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

'Bug' in version 2.6 (2 posts)

  1. Schnoggle_McGee
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi

    Since upgrading to 2.6 I receive the following my message on new blogs that have been published (see below). I have not updgraded to the Beta version 2.6.1 due to the bug issue and I am not confident in the upgrade due to the bug problem. Though annoying it does create additional work for me as I have to edit the blog and then delete the lines. The bug is a result of my working practice due to the fact I have a lot of problems with earlier version WordPress I believe it was 2.3 where I could not get my blogs to display properly and I have problems with the automatic end of line where the cursor would move to the next line when I type them through WordPress. In order to work around the problem I started instead composing my blogs in Word 2003, copying them and then directly pasting them into word press. I have found this has worked a lot better for me and it is a lot quicker too. Unfortunately some versions of Word Press has not been very receptive to this method of working and hope testing includes copying and pasting from Word into WordPress.

    <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h1 {mso-style-next:Normal; margin-top:12.0pt; margin-right:0cm; margin-bottom:3.0pt; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; page-break-after:avoid; mso-outline-level:1; font-size:16.0pt; font-family:Arial; mso-font-kerning:16.0pt;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

  2. moshu
    Member
    Posted 6 years ago #

    In order to work around the problem I started instead composing my blogs in Word 2003

    That is your problem, not a WP "bug".
    All that crap code you quoted above was added by MS Word.
    There is a button (W on a yellow envelop) in the wysiwyg menu for copying text from Word. Use it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic