WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Clean Retina
[resolved] Bug in Clean Retina 1.2.1 (7 posts)

  1. PattayaNic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I'm having problems with the Clean Retina them, after upgrading to WP 3.5, can't change settings and cant upload media. After searching the web it might look like a bug in Clean Retina. It is asked to direct developers to this link http://make.wordpress.org/core/2012/12/12/php-warning-missing-argument-2-for-wpdb-prepare/

    My Error Messages

    Notice: has_cap kallades med ett argument som har upphört sedan version 2.0! Användning av användarnivåer via tillägg och teman har upphört. Använd roller och behörigheter istället. in /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 2908 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-includes/functions.php:2908) in /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-includes/pluggable.php on line 876

    Notice: Undefined index: reset_foooterinfo in /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-content/themes/clean-retina/library/admin/theme-options.php on line 893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-content/themes/clean-retina/library/admin/theme-options.php:893) in /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-includes/pluggable.php on line 876

    Error 503 Service Unavailable
    Service Unavailable
    Guru Meditation:
    XID: 1913063705

    Varnish cache server

  2. PattayaNic
    Member
    Posted 1 year ago #

    hmm... all of it became one link, not suppose to.

  3. robin90
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi PattayaNic,
    We have checked Clean-Retina version 1.2.1 with WordPress 3.5 and its working fine over here. Theme options setting and upload buttons are working fine. Seems there was something wrong while you upgrade the WP.Please try reinstalling the theme and deactivating all plugins and let us know if the problem still persist.

    Regards,
    Team Horse

  4. PattayaNic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, I deleted everything in my database and deleted all the WP files on the server. downgraded to 3.4.2 no plugins installed, only the two themes that comes with WP 3.4.2
    did not work any better, no error messages thou, except showing http error then trying to upload a jpeg file.

    then installed a fresh copy of Clean Retina and it was pretty much the same as before, swap from WiFi to 3g same ISP, had some better luck then. Went over to my Neighbour and tried to upload a few jpeg files over his WiFi, worked perfect. Belive it has to do with my ISP, been in touch with them a fe days ago but they claim nothing wrong. My web host has put a lot of effort in to solve the problem.

    I don't belive it is anything you guys can help out with, it's either ISP related or maybe a bugg in WP 3.5.
    This evening while trying to ad homeslogan 1 I get this error message.
    Notice: Undefined index: reset_foooterinfo in /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-content/themes/clean-retina/library/admin/theme-options.php on line 893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-content/themes/clean-retina/library/admin/theme-options.php:893) in /customers/0/2/0/seaserpent.se/httpd.www/wp-includes/pluggable.php on line 876

  5. Sanjiv
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi PattayaNic,

    We reviewed our theme again. The notice that you are saying which you have mentioned just above about reset_footerinfo, should not be a problem. This message is not showing in our theme test environment and others users also have not mentioned about it, however it might be causing problem to your server. So, we will get that fixed as well in our upcoming version 1.2.2. That may help to remove the problem you are having.

    Regards,
    Team Horse

  6. Sanjiv
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Please update to version 1.2.1.2 and see if your problem gets solved.
    We have removed unwanted codes and made some modifications to solve your issue.

    Regards,
    Team Horse

  7. PattayaNic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Problem solved. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic