WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Bueno Theme - Background Dissapearing on Posts (4 posts)

  1. Damaramu
    Member
    Posted 2 years ago #

    Need some help with this one.

    I migrated a blog from WordPress.com to self-hosting.

    I changed the permalinks to match the settings from Wordpres.com, from "default" to "day and name".

    After doing this, everything looked fine until I go from the homepage to an individual post page - the background disappears.

    The background is present when you're on the homepage, but as soon as you click a blog entry it's gone.

    I am using some custom CSS coding to tile a custom background image. This does not happen when you're using the default permalink setting

  2. faugro
    Member
    Posted 2 years ago #

    url please..

  3. Port Elizabeth
    Member
    Posted 2 years ago #

    The folder structure could of slightly changed in your move. Use firebug and hover over till you get the css for background to load. Firebug will try grab the picture from its location and load the picture as a preview. If it doesnt load the background is pointing to an incorrect folder.

    Check your header on the page file and see if its the same as your index

  4. Damaramu
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for everyone's help!

    I solved this problem by renaming my background image file to Bueno's default bg image name as found under the theme's style folders.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic