WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[closed] Broken site - cannot figure out (2 posts)

  1. christy_thesisterhood
    Member
    Posted 2 years ago #

    Tuesday all the widgets on my sidebar vanished. I have since network deactivated all the plugins, removed any ad tags, GA tags, etc from the header.php file, reinstalled a new version of my theme (solostream), switched the theme to Genesis. Issues are not resolved.

    Site: http://shrinkingjeans.net and other site working fine: http://shrinkingkitchen.com (we use domain mapping to point http://kitchen.shrinkingjeans.net to this one), there are other subdomains as well, like: http://christy.shrinkingjeans.net

    Here's what is happening on the http://shrinkingjeans.net dash:

    -I can add a Text widget but when I save, nothing shows up on the site.
    -I cannot deactivate all the plugins. Even with a network deactivate. I had to go into my cpanel and manually move them. Still didn't work.
    -my be unrelated, but recently our post scheduling has been wonky. Sometimes is doesn't work.
    -other sub-blogs that are running the same theme/plugins work fine.
    -I just recently added blog ads code. Everything seemed to be fine. I'm running blogads on other site, and they are fine.
    -these are the plugs we're running. we recently pared down: askimet, disqus, feedburner feedsmith, get the image (required for my theme to work properly), shareaholic, smart youtube, Top 10, w3 totalcache, wpmu domain mapping, wordpress seo, wp database manager, ziplist recipe plugin.

    Can someone please help? I am no expert, but have been running this site on my own for the past 3.5 years! I am willing to pay someone to help me sort out this mess ASAP.

    Thank you so much!!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Please try http://codepoet.com/ or http://jobs.wordpress.net/
    Topic now closed as per the Forum Rules

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic