WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

SendPress Newsletters
[resolved] Broken links (6 posts)

  1. boybawang
    Member
    Posted 11 months ago #

    I just upgraded to 0.9.4.5, and when I press the 'send' button, it doesn't show the email, rather, it shows my website. If I go ahead and send the email, I receive it, but the links in my email are also broken.
    Also, weird characters still show up unexpectedly.

    http://wordpress.org/plugins/sendpress/

  2. Josh Lyford
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi,

    Are you getting a 404 page? also what characters are you getting. You may need adjust the encoding settings on the Settings > Sending Account page. We added more option to support more languages. You might need to try a few

    "quoted-printable" is the old setting.

    Josh

  3. Josh Lyford
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi boybawang,

    feel free to email the info at josh@sendpress.com. I will be online later if you don't get everything working.

    Best,
    Josh

  4. boybawang
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Josh -
    I appreciate your willingness to help, however, I've decided to go with another email marketing system. I've been encountering too many obstacles with SendPress lately, and I'm also using a version of MySQL which doesn't seem to be compatible.
    Best of luck and thanks for everything,
    Pete

  5. Josh Lyford
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Sorry to here we couldn't get it working correctly for you. Would you mind sharing what you switched to?

    Best,
    Josh

  6. boybawang
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Josh -
    I ended up going the non-plugin route and went with GoDaddy for email marketing.
    Best,
    Pete

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.