WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Shadowbox JS
[resolved] Broken images (7 posts)

  1. kandrei
    Member
    Posted 3 years ago #

    When I've installed the new version, at the bottom of the articles were links to wrong images, broken html tags (showed up in the article), the popup image didn't work either. I had to downgrade to make it work again.

  2. SecGen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here, update broke posts and in my case made random images appear from my gallery.

    I wish WordPress had an easy downgrade option, or the ability to revert to the previous version that was installed.

  3. Matt Martz
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    If you actually want support and a solution to your problems, you are going to need to provide a URL to a place where the issue can be seen. In this case a link to the page or post where it was broken on 3.0.3.3 would still be helpful. In addition the content of your post that can be seen from the admin would be useful.

  4. SecGen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Matt,

    Thanks for your reply. I admit my post was unhelpful as I didn't have the time to give full details of my issue at the time. What I will try to do is provide the full HTML of the post, and the full HTML of the rendered page with a screenshot.

    I can't keep 3.0.3.3 active atm due to the issue however.

    I hope this will help.

  5. Mattias Tengblad
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here. A lot of things seemed to be enqueued at the wrong place and +50 queries was created. It showed on my page exactly as SecGen described above. I had to downgrade too since it broke the whole site.

    If you need to check it out I can activate the new version on demand, PM me (Da^MsT) @ irc#wordpress.

  6. Matt Martz
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    So far I can still not duplicate this. In addition my tests show only 1 extra query added as a result of this plugin.

    A default WP install has 14 queries in WP 3.2 and with this plugin active I get 15.

  7. SecGen
    Member
    Posted 3 years ago #

    Your latest update appears to fix the problem for me.

    Everyone else?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic