WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Enable Media Replace
[resolved] Broken Image Link After Using Enable Media Replace (3 posts)

  1. Ranger14
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi...

    I am fairly new to WordPress and took over a website from someone else. I could not find where the right place in the admin was to replace the image for the lower section of the home page and on another page. I found your plugin and thought it would be the right fix as I could replace the image and it still should reference where the old image was placed. Perhaps I misunderstood that.

    The new image shows fine in the library, but as you will see from the link to the page, the image is not showing. Any advice you can offer, I greatly appreciate. Thanks!

    http://www.lisabensonconsulting.com

    http://wordpress.org/extend/plugins/enable-media-replace/

  2. Måns Jonasson
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there. I assume you fixed your problem, since I don't see any missing images on the site.

  3. Ranger14
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi and thanks for checking.I couldn't figure it out, but got in touch with the person who built the site and she knew where to go to directly change out the image. Still not sure why the Enable Media Replace didn't swap it out correctly, but it will remain a mystery for now. :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.