WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Broke theme files - Great in Firefox, Nada in Safari & Chrome (4 posts)

  1. broekmancomm
    Member
    Posted 3 years ago #

    My first post here. Grateful for its existence. Use for research, recon and support constantly. Shout outs to everyone for participation.

    I am just launching a new site using the Elegant Grunge theme:
    http://www.RnREvents.com/Staging

    Works in FireFox. After adding custom header to page.php and deleting unused themes, it appears that something broke... site no longer works on Chrome or Safari (home page loads only, but after that nothing).

    I dropped in original CSS files thinking it was linked to that... nope. I reverted back to the original page.php file and index.php file and nothing.

    Anyone been thru this? Is this a broken table in MySQL?

    It will be A LOT of work to start from scratch. Ahhh!

    (note, yes running on linux server, yes up to date 3.0.4, no plugin changes to date to affect this, no additional themes).

  2. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 3 years ago #

    Validation results see that please. Doesn't work in IE either.

    You need to fix your header.php file.

  3. broekmancomm
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks Emil. Appreciate your feedback. Here's a case of mistakes on my part. I'm working on fixing that and will revalidate.

  4. Emil Uzelac
    Theme Review Admin
    Posted 3 years ago #

    not a problem, let me know if you need anything else.

    Emil

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic