WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Simplified Google Maps Light
Breaks Featured Images (8 posts)

2 stars
  1. shetech
    Member
    Posted 9 months ago #

    Although the map itself works well, it somehow interferes with Media, such that I have to deactivate this plugin every time I want to apply a featured image to a page or post, and then reactivate it. This plug in may be unusable as a result.

  2. Cetabo
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Hi,
    Thanks for feedback could you give me a sequence of steps so we can reproduce the problem and fix it. Also what version of WP do you use ?

  3. shetech
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thanks! WordPress 3.6.1. with minimum plugins. I disabled them one by one until I discovered that it was yours that was blocking the featured images. That said, I have the StyleShop theme from Elegant Themes installed, along with their Elegant Builder and ET Shortcodes; in addition, I have the latest Jetpack, a thumbnail regeneration tool (not currently in use), Slideshow and your plugin, version 1.0. The theme and all plugins are current.

    When your plugin is active, if I try to set a Featured image, the media library modal window displays one weird blank "image" at the top of the list, and no matter what image I select from the media library, it never "takes". As soon as I deactivate your plugin, that mysterious blank image disappears and I can select an image for the Featured Image. This applies both to pages and posts, and applies whether it's a new post/page or an existing one that I try to update. It also applies if I'm trying to change an existing Featured Image or add a new one to an existing article. Basically any permutation I could think of...

    Please let me know if you need any other information.

  4. Cetabo
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Thanks! for feedback, with your help I have identified the problem and fixed it, please update the plugin and check if this is working correctly.

  5. shetech
    Member
    Posted 9 months ago #

    Oops, no--now the media library doesn't appear at ALL in the modal window when trying to add or update a featured image. By that I mean that the modal does come up, but it's completely blank.

  6. Cetabo
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    This should not happen, did you tried to clean the browser cache ? Normally no script should load except when the plugin page is active. Is there any JS error in the browser console ?

  7. shetech
    Member
    Posted 9 months ago #

    I have cleared the cache and restarted the browser, with the same result. There are a few JS errors, but I don't know how to get them to you.

  8. shetech
    Member
    Posted 9 months ago #

    We may need to hold off on solving this, though; it turns out there is a DNS resolution issue on this site; I hesitate to try to chase this down until I know the site resolves correctly. I'll keep you posted.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.